Meld je vandaag nog aan voor de 4e editie van de #Strongerthanever challenge tijdens de TRI BOSBAAN op zaterdag 28 september 2019!

De Strongerthanever Challenge is er om (ex)kankerpatiënten te inspireren en te motiveren om sport een belangrijk onderdeel te laten zijn van het herstel. Want bewegen, zowel tijdens als na de behandeling, helpt om fysiek en mentaal fit te blijven. Bewijs aan jezelf en anderen dat een sportieve doelstelling helpt om door moeilijke tijden heen te komen. 

De initiatiefnemer van deze bijzondere Strongerthanever challenge is Alexander Strijbos. Alexander kreeg eind 2013 de diagnose lymfeklierkanker. In januari 2014 begon zijn strijd met zware chemokuren en daaropvolgende bestralingen. Gelukkig bleken deze behandelingen aan te slaan. Zijn motto was sterker terugkomen dan ooit! Dat is gelukt. Met succes heeft hij de finish van De Mirandabad en daarna ook nog eens de Bosbaan Triathlon gehaald. Alexander wil dit gevoel met zoveel mogelijk lotgenoten delen. Want sport, en deze triathlon in het bijzonder – maakt je Strongerthanever! 

Alexander heeft in samenwerking met toen nog De Amsterdamse Triathlons in 2016 met veel succes de eerste editie van de Strongerthanever challenge georganiseerd tijdens de IJburg Triathlon. Dit jaar vindt alweer de vierde editie plaats op zaterdag 28 september tijdens De TRI BOSBAAN. 

Kijk hier naar de impressie van vorig jaar:

Schrijf je vandaag nog in! 

 

Volg en like De Strongerthanever challenge op facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en deel hier jouw verhaal.   

Voor meer informatie: alexstrijbos@hotmail.com

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search